BNS Konsortiet

En stærk entreprenør

Et stærkt konsortium

BNS Konsortiet består af BNS og LM Byg. Konsortiet er etableret til at håndtere total- og hovedentrepriser af enhver art inden for nybyggeri for både den offentlige og private bygherre.

Hvert vores speciale

I BNS Konsortiet har vi hvert vores speciale;

  • LM Byg tager sig af råhusarbejder i egenproduktion
  • BNS tager sig af overordnet planlægning, projekt- og projekteringsledelse samt styring af lukning, installationer og aptering

Med hvert vores speciale har vores to virksomheder i konsortiesammenhæng hvert vores ansvarsområde. I BNS Konsortiet hæfter vi solidarisk over for bygherren, hvilket giver en økonomisk tryghed for alle parter.

Vores konsortiepartner LM Byg

LM Byg er en af de førende inden for råhusbyggeri med speciale inden for beton- og råhusentrepriser samt hoved- og totalentrepriser. LM Byg kan med deres store egenproduktionsenhed udføre alle former for opgaver inden for råhusbyggeri; herunder pladsstøbte betonkonstruktioner, montage af betonelementer, trækonstruktioner og stålkonstruktioner.

LM Byg er i dag sammen med Pihl & Søn A/S og BNS A/S en del af Pihl Koncernen.

Besøg LM Byg A/S

I samme familie

Såvel BNS som LM Byg er en del af Pihl Koncernen sammen med entreprenørvirksomheden Pihl. Derfor har vi mange strenge at spille på, når det gælder om at skabe de allerbedste løsninger til vores bygherrer.

Pihl Koncernen
Skævinge Kultur-, Idræts- og Fritidshus

Skævinge Kultur-, Idræts- og Fritidshus

Multikulturelt hus til borgerne i Skævinge