Mød vores medarbejdere

I BNS kender vi hinanden godt

”Mine primære opgaver er at assistere projekt- og byggelederne med administrative opgaver og søge om prækvalifikation på udbudte byggeprojekter. Men gennem årene er der også kommet andre spændende opgaver til inden for fx HR, markedsføring og IT. I BNS kender vi hinanden godt, for de fleste af os har været her i mange år. Vores tone er god og vi respekterer hinanden. Jeg er glad for at arbejde her og har været det i alle årene."

 

- Sanne Germer Hansen, projektsekretær

Ingen er vigtigere end andre

"Jeg er bindeleddet mellem bygherren og byggeriets parter og min rolle er at skabe værdi for bygherren og sikre kvalitet i alle gøremål. Ved at være proaktiv og løsningsorienteret har vi bevist, at vi kan nå i mål til rette tid og i rette kvalitet. I BNS er ledelsen synlig. De ved, hvad der sker, men blander sig ikke, før du beder om hjælp. Ingen er vigtigere end andre. Kort og godt er det et godt sted at arbejde."

 

- Kim Christiansen, projektchef

Til prisen og i høj kvalitet

”For 3,5 år siden kunne jeg være gået på folkepension efter 13 år hos BNS. Men jeg valgte at blive. Det siger vist alt om, hvor glad jeg er for at arbejde her. Jeg arbejder som projektleder og har lige afsluttet opførelsen af 21 ejerboliger i Helsinge. Min vigtigste opgave er at sikre, at byggerierne udføres til prisen og i høj kvalitet, så bygherren også ønsker at arbejde sammen med BNS fremover.”

 

- Niels Breum, projektleder